Vacancies

Desktop Engineer

We have an open vacancy for multiply desktop engineers in the Netherlands.

For more information please contact us @ info@telco-staffing.nl

System Engineer

We have an open vacancy for multiply system engineers in the Netherlands.

For more information please contact us @ info@telco-staffing.nl

Vacature administratief medewerker

Voor ons kantoor in Vleuten zijn wij per medio/eind augustus opzoek naar een administratief medewerker.

De werkzaamheden zullen bestaan uit het ondersteunen van de dagelijkse administratie van de werkzaamheden binnen het kantoor.

Ook het deels ondersteunen van de project administratie voor één van onze grote projecten.

Wij zijn echt opzoek naar een duizendpoot aangezien wij nu met zijn tweeën het kantoor gedeelte doen maar wegens de grote uitbreiding die er aan staat te komen zal er zeker meer personeel op het gebied van administratie komen en ook zal op korte termijn weer de kantoor administratie en de project administratie van elkaar gescheiden gaan worden tussen verschillende personen.

Telco Staffing B.V. is een leuk bedrijf, wij bestaan alweer 3 jaar en hebben veel te voorduren gehad maar desondanks zijn wij zonder enigen overheidssteun of andere financiële steun overeind gebleven.

Op het ogenblik hebben wij één monteur in vaste dienst, gaat de volgende beginnen eind augustus en zijn wij nog meer aan het uitbreiden.

De bedoeling is dat wij in begin September nog 4 monteurs aangenomen hebben voor een groot landelijk langdurig project.

Wat breng jij mee?

Het liefst al kennis en ervaring in administratieve werkzaamheden, wel is het aangezien van het specialisme van Telco Staffing geen heel groot probleem als je niet heel veel ervaring mee brengt want deze brengen wij jou wel bij.

Wij zoeken het liefst iemand die fulltime kan gaan werken binnen ons bedrijf, wel kan er gesproken worden over hybride werk.

Wat kunnen wij jou bieden?

Zeer goed salaris

Opleidingsmogelijkheden

Vervoer naar keuze (lease auto, bedrijfsfiets of NS Business card)

Telefoon en laptop van de zaak

Leuke en informele werksfeer

De kans om ook eens of af en toe met de jongens buiten mee te gaan om te zien wat zij nu doen

Tevens kijken wij niet naar uren die gewerkt worden, uiteraard zal het contract opgesteld worden op FTE uren basis maar ben je op een dag eerder klaar met alles, ga je toch lekker naar huis. Wij kijken echt meer naar dit werk moet af zijn op dat tijdstip, doe je het eerder ben je klaar voor die dag of zelfs week.

Wij hebben een pand gehuurd in Vleuten op de Dorpsstraat nummer 14 (naast de Lange en de kapper), wij zijn nu nog druk aan het verbouwen maar dit zou echt wel rond eind augustus klaar moeten zijn.

info@telco-staffing.nl